Bugatti tilbagekalder Chirons og Divoer pga stabilitetsfejl


Foto: Bugatti

79 personer hjemmehørende i USA, som er ejer af en de nye Bugatti Chiron, Chiron Sport eller Divo, har muligvis brug for en omprogrammering. Bugatti har nemlig udstedt en officiel tilbagekaldelse gennem National Highway Traffic Safety Administration for i alt 79 Bugatti’s produceret mellem 2017 og 2020 på grund af et defekt stabilitetskontrolsystem.

Tilbagekaldelsen påvirker ejere af Chirons, Chiron Sports og endda nogle af Bugatti’s Divos med en prisseddel på 36 millioner kroner. Selvom disse biler er fra forskellige produktioner og med forskellige priser inden for Bugattis lineup, er de meget ens nedenunder. Så det giver mening, at de bruger den samme slags stabilitetskontrolsoftware.  

Sådan forklarer NHSTAs side fejlen:

Efter en tændingscyklus vender den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) ikke automatisk tilbage til den oprindelige tilstand med fuld funktion, hvis håndteringstilstanden er valgt på drevtilstandskontakten. Som sådan overholder disse køretøjer ikke kravene i Federal Motor Vehicle Safety Standard nummer 126, “Elektroniske stabilitetsstyringssystemer.”

Den officielle NHSTA-tilbagekaldelse, der blev udstedt i november siger, at Bugatti skal underrette ejere og omprogrammerer deres bils software gratis. Selve tilbagekaldelsen er sat til at begynde den 16. december 2020. 

Service info: Hvis du er en af ​​de 79 berørte ejere, kan du ringe til Bugattis kundeservicelinje på 1-703-826-7545 for mere info. 😉👍

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *