Om


Hej og velkommen til AmazingCars

Mit navn er Henrik og det er mig som står bag bloggen her. AmazingCars er en bilblog til alle jer som bare har en lille snært af benzin i blodet samt en passion for biler og specielt luksusbiler. Jeg vil gøre mit, til at holde Dig opdateret på nyheder, events og øvrige bilrelaterede emner som jeg synes er spændende, men som jeg helt sikkert også tror Du vil have glæde af. De informationer som Du vil kunne nyde godt af her på bloggen, stammer fra de oplevelser jeg selv er en del af samt kilder og magasiner som jeg benytter mig af dagligt.

Lidt om mig

Jeg er bosiddende i Københavns området og nyder derfor godt af sommerhalvårets mange flotte superbiler i Hovedstaden. I sommerhalvåret er jeg tilknyttet som instruktør hos P1 Apex, et bilfirma der tilbyder oplevelser i superbil. – Jeg er også ejer af bookingportalen SportsCarBooking.com, hvor det er muligt at få opfyldt sine brændende ønsker om at komme bag rattet på sin drømmebil.

Jeg vil sige Dig tak, for at Du benytter bloggen og håber at Du vil få mange gode stunder her.

Du kan også være med til at gøre bloggen mere levende ved hjælp af Dine egne billeder og historier. Så har Du spørgsmål, kommentarer eller tips som Du mener, bør kommer læserne af AmazingCars til gode, så tøv endelig ikke med at kontakte mig på Facebook.com/AmazingCars.dk eller via min kontakt formular.

#Bilerne er nummer 1, men drejer det sig om luksus og livsstil for mænd, såsom Ure, Mode, Ferie, Mad og andet Gadget kan det altså også lokke mig til tasterne.