VideoFølg med på Youtube kanalen

AmazingCars.dk har også en Youtube Channel: Abonnere her!


Nexusball Rally 2018 besøgte København i juli måned

For et par uger siden kunne man opleve den svenske “pendant” til Gumball 3000 – Nexus Ball Rally – årgang 2. Omkring 80 biler var om søndagen stillet til start i Stockholm og skulle via København, Berlin, Gdansk inden løbet sluttede tilbage i Sverige i Visby på Gotland. I videoen er der masser af lækre superbiler lige fra Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador & Huracan, Nissan GT-R, Porsche, Audi, Ferrari, BMW og meget andet godt 🙂


Sindsyg Audi RS6 larmer lidt for meget for en emsig politimand 

På vej ud for at bytte julegaver i Magasin i indre København, rendte jeg lige på den megaseje Audi RS6 med 560 heste. Jeg nåede lige at få iPhonen frem altså for at få mit eget Dagens Spot. Da ejeren lige ville give den et par af de velkendte tryk på speederen også kaldet “revs”, som er det samme som sød musik i ørene for mig.


Kimi Räikkönen ankommer til Race the Money event i København

Den 10. september 2016 havde København fint besøg af en af verdens bedste Formel 1 kører, nemlig ”The Ice Man” Kimi Räikkönen.
Det var en skøn solskinsdag og Kimi Räikkönen ankom med til eventet med helikopter for derefter af sætte sig ind i en gul Ferrari 488 GTB

 


AmazingCars tester: 2017 Porsche 911 Carrera S

Se den smukke Porsche 911 Carrera S som jeg havde muligheden for at testkører i begyndelsen af marts måned. I skrivende stund den mest sete video på kanalen.

Tak til Porsche Danmark for at gøre dette muligt.

Læs også artiklen samt se billedserie her!


James Bond stjernen Aston Martin DB10 på visit i København

Her kan du opleve den fantastiske James Bond stjerne fra seneste film i rækken af 007-film SPECTRE – Aston Martin DB10

Læs også artiklen samt se billedserie her!


Cool Car Race starten 2015

Se hele starten af årets Cool Car Race fra Kulturhuset Docken i København – Destinationen lød på Aalborg med et par hemmelige pitstop indlagt.

Læs også artiklen samt se billedserie her!


Shmee150 med en personlig hilsen

Gumball 3000 har forladt København, men inden de forlod Rosenborg Slot, fik vi lige en hilsen fra selveste Shmee150


AmazingCars in Classic Remise – Berlin (Part 1)

Turen til Berlin skulle byde på masser af gode spots på gaderne. Men på grund af dårligt vejr, kunne jeg i stedet glæde mig over et fantastisk sted, som er et ?must-go?, hvis Du bare er lidt interesseret i biler.


Racing for en god sag – Supersound

I klippet kan du se den ikoniske Lamborghini Aventador, en Ford GT40 med Jason Watt bag rattet, et par Ferrari 458 Italia og Speciale, en Ferrari F12, en Lamborghini Gallardo, en Atom, en Jaguar F-Type, og mange mange flere men se klippet fra Sportscar Event 2014.


Den rigtige lyd fra Formel 1

Ved den Internationale Racing Festival den 25. & 26. oktober i Roskilde, havde Formula Auto taget en Formel 1 racer med fra 1995. Dette, så vi alle kunne nyde gensynsglæden ved en rigtig 12-cylindret Ferrari 412 T2 og ikke mindst høre, hvor vi går glip af, når vi ser Formel 1 anno 2014.


En sindssyg weekend kulminerede med en tur i en Lamborghin Huracán LP610-4

Ved den Internationale Racing Festival den 25. & 26. oktober i Roskilde, havde initiativtager Thorkild Thyrring samlet mange kendte ansigter inden for motorsporten til at køre penge ind til Røde Kors. Ved den lejlighed fik jeg muligheden for at at komme ud at køre den nye Lamborghini Huracán LP610-4 sammen med Nicolas Kiesa. En oplevelse som jeg ikke glemmer med det samme. I denne video kan man blandt andet se at speedometeret rammer 274 km/t.


Siden jeg startede AmazingCars.dk for 2 år siden, har drømmen altid været, at komme helt tæt på disse lækre superbiler og helst komme til at sidde bag rattet som chauffør. Denne drøm er nu endelig gået i opfyldelse ved hjælp af Sports Car Rental


Pinsedag ved SportsCar Event på Sjællandsringen 2014, fik AmazingCars.dk mulighed for at få en tur i en Ferrari F12 Berlinetta. Beklager lidt den dårlige lyd. Men håber i får lidt ud af turen.


Cool Car Race – Magnus Kjøller, tidligere ejer af Ishockey klubben Aalborg Pirates starter sin Lamborghini Aventador og gør sig klar til at køre mod Hotel Marriott. Fik ikke ristet pølser denne gang, men man kan godt høre at der ligger noget stort i motorrummet.


Cool Car Race – Jacob Risgaard’s Lamborghini Gallardo Balboni får max gas af en af de helt unge, der fik lov til at sidde i en af de lækre superbiler på Dyrehavsbakken. Hør lige de omdrejninger som Gallardoen må af med her!


Cool Car Race bilerne ankommer til Dyrehavsbakken – Ferrari 458 Italia, en Audi A6 3,0 TDI samt en Mercedes-AMG SLS


Team 41 Corvette ZR1 – Hard Accelerations Brutal Revs at Gumball 3000 in Copenhagen

Hard Accelerations Brutal Revs when Team 41 arrives in the Corvette ZR1 to “the Grid” in Copenhagen at Gumball 3000 last year.Ferrari 599 GTB fra 2007 

En smuk sort Ferrari 599 GTB “Gran Turismo Berlinetta” spottet på Strandvejen ved Skovshoved Havn. 12 cylinder og en 6 liters motor med 612 HK. Tophastigheden er 330 km/t. 0-100 km/t på 3,7 sek.

Se videoen her!


BMW Z3 Model M 3,2 med 350 HK fra 1997

En sportsvogn man ikke ser hver dag. Bilen en BMW Z3 model M 3,2 med oprindelig 321 HK, har fået tilført ekstra 29 hestekræfter, så den nu kan præstere 350 HK.

Se videoen her!


Jaguar F-Type Danmarkspremiere 2013

Den nye Jaguar F-type havde Danmarkspremiere ved Biler i Bella 2013, og man havde valgt den traditionelle måde at fejre det på deres stand – Her havde man også mulighed for at høre den sprøde motor.

Se videoen her!


Morgan Sports Car Danmark er på Bornholm

Morgan Sports Car Danmark er i gang med deres årlige Morgan Tour, i år har 37 flotte Morgan sportsbiler kørt til Bornholm, og de er på Bornholm i perioden 23. ? 28. august 2012

Se videoen her!


Lamborghini Aventador vs Audi R8 4,2 

Ved Sportscar Event på Sjællandsringen 2012 i Roskilde dystede Lamborghini Aventador LP700-4 og Audi R8 4,2 om hvem der havde den vildste acceleration.

Se videoen her!


Drifting i Bella Centret

I forbindelse med Scandinavian Motor Show 2012 i Bella Centret afholdt de drifting på de udendørs arealer – Sjov event med masser af brændt gummi

Se videoen her!


Asger Reher forlader Bella Centret i sin AC Cobra

I forbindelse med Scandinavian Motor Show 2012 i Bella Centret havde jeg fornøjelsen af at møde Asger Reher fra Ørkenens Sønner. Se ham køre afsted i sin AC Cobra (Replica) fra 1998

Se videoen her!


Co-pilot i en Ferrari F430 Coupe

Ved Sportscar Event 2012 i september måned på Sjællandsringen støttede jeg det gode formål, Børnecancerfonden –  Et par omgang i en Ferrari 430 coupe. En oplevelse jeg sent vil glemme.

Se videoen af turen her!