Verden dyreste nye bil Bugatti Chiron Noire- Fåes nu i budgetversion


Den særlige budget-udgave kommer i to versioner, Noire Élégance og Noire Sportive, og der vil kun blive produceret 20 eksemplarer.

Bugatti Chiron Noire nu i en budgetudgaveDer var kun én person som fik muligheden for at købe Bugattis dyreste nye bil til dato, $ 12,5 millioner La Voiture Noire, som var inspireret af Jean Bugattis legendariske 57SC Atlantic fra 1930’erne.  Men interessen for den ultra-dyre men også enestående ‘1 ud af 1’ Bugatti var tilsyneladende så stor, at den franske hyperbilproducent besluttede at lave 20 “budget”-versioner af den og sætte et prisskilt på dem for “kun” $ 3,3 millioner hver (svarende til omkring 22,4 millioner danske kroner altså uden afgifter).

Bugatti Chiron Noire kommer nu i en budgetudgave Den nye udgave kommer i to versioner: Noire Élégance og Noire Sportive. Élégancen fremtræder i en fuldstændig eksponeret carbonchassis, mens Sportive modellen har en mat-sort finish.  Hestesko-gitteret har et unikt lineært design med en Bugatti-badge lavet af massivt sølv og sort emalje.  På Sports-modellen ses nye Caractère-hjul med sortmalede kablibre, og på Élégance-modellerne er forskellige udvendige bits inklusive den C-formede Bugatti signaturlinie færdige i aluminium.  Der er også et Noire-script i det nederste hjørne af sidepanelerne foran baghjulene.


Se hvilke andre superbiler som er på listen over verdens 20 dyreste HER!


Ligesom det ydre, så er interiøret også sort. I Élégance-modellerne er den indre signaturlinie det eneste, der ikke er sort, men i Sportive er hele interiøret sort inklusive alle knapper og kontakter.  Noire-script (de er sorte på Sportive-modellerne) er også synlig på dørrammen, midtkonsollen, og det er indsyet på nakkestøtterne.  En carbon badge i det midterste armlæn giver modellerne eksklusivitet.

Noire-udgaven Chirons drives af den samme 1500 hk turboladede 8,0-liters W16-motor. Chiron Sport-modellen kan også få samme Noire-behandling for en ekstra omkostning på søle $ 110.800. (Omregnet til ca. kr. 750.000,-)

Prisen for en Noire starter på omkring 3,3 millioner dollars, og leverancer forventes at begynde i midten af ​​2020.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *