Politiet i Dubai har bestilt en Tesla til deres allerede imponerende flåde


Ny Tesla til Dubais politistyrke U.A.E. politistyrken har allerede en Aston Martin One-77, en Bugatti Veyron, en Lamborghini Aventador og mange mange flere.

Dubais politistyrke som er kendt for at have en prangende flåde af politibiler såsom Aston Martin One-77, en Bugatti Veyron, en Lamborghini Aventador og meget mere, har annonceret på deres Twitter-profil, at den nyligt afslørede Tesla Cybertruck vil blive deres næste tilføjelse. Tweetet viser, hvordan en sådan politibil kan komme til at se ud. (foto: Tesla.com)

Generalmajor i Dubai politi Abdullah Khalifa Al Marri udtalte til Arabian Business, at den fuld-elektriske Tesla vil blive brugt som en patruljebil på de steder, der er populære blandt turister.

Cybertruck er ikke den eneste hurtige bil, som Dubai-politiet fornyeligt har tilføjede til flåden. Man har nemlig lige meddelt, at de også vil erhverve en Mercedes-AMG GT 63 S, som indlemmes i flåden blandt de øvrige (Se tidligere indlæg med Dubai’s forskellige luksus biler HER!).

Blandt de funktioner, som muligvis kan have fanget politistyrkens øjne og øre er. Cybertruck hævdes at have “skudsikre” vinduer, og at alle Cybertrucksene er udstyret med et justerbar luftophæng, der kan hæves eller sænkes mens bilen køre, hvilket giver op til 41 cm frigang. Med Dubai-politiets enorme budget, set i betragtning af de biler, det allerede har, så vi man kan kun mistænke, at de vælger topmodellen, som Tesla påstår kan få det store vilddyr skudt af sted fra nul til 100 km/t på omkring 3 sekunder og tilbyder en rækkevidde pr opladning på op til 800 kilometer

Med forbehold i tweetet fra Dubai-politiet om, at styrken får deres næste Cybertruck i 2020, skal det nok lige med i overvejelserne, at Tesla ikke har lovet at vi skal se Trucken i produktion før i slutningen af 2021. Tesla har dog accepteret at man kan reservere en Cybertruck for et indskud på 100 $, så jeg tænker at det har politiet også gjort. Prisen for de 3 typer begynder ved $ 39.900 modellen med enkeltmotor, dobbeltmotoren koster fra $ 49.900, og den med ‘tri-motor’ starter ved $ 69.900.

Forudbestil din CyberTruck allerede nu kr. 1.000,-  HER!

Se flere billeder af den kommende Tesla Cybertruck herunder

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *