Min sommerferie-dagbog-spots 2019, del 8 (Monaco I)


Bugatti Chiron ved Hotel Fairmont i MonacoDag 16 – Nu tænker jeg, at der er gået lidt tid siden sidste ferien sluttede tilbage i juli måned. Og dem som kan huske bare en anelse fra de foregående 15 dage for 4 måneder siden, ved så også, at jeg er sprunget let og elegante over et par dage. (Jeg skal nok vende tilbage til dem også)

Men jeg har altså ikke lyst til at snyde jer for finalen på dette års sommerferie.

Sommerferien forbi Monaco 2019 Vi kørte nemlig til Monaco, hvor vi havde bestilt en overnatning på Hotel Port Palace Monaco som ligger perfekt med udsigt til havnen. Normalt er jeg så tosset med Monaco, at jeg vælger flere gange på en ferie lige at tage forbi Sydeuropas fedeste sted at kigge på biler og kun biler😎

Bugatti Chiron og en Porsche 918 Spyder ved Hotel Fairmont i MonacoMen i år blev det kun til det ene besøg. Og jeg har besluttet, at dele spottene over et par indlæg, så det ikke ender med ‘The Never Ending Story’ – Besøget gav også mit først view af verdens fedeste superbil – en Bugatti Chiron

Tag et kig med en tur rundt i Monaco som godt kan tage et par timer til fods, men herunder slipper i med et par sekunder eller minutter – Hyg jer 👌

(Hvis ikke kan huske, hvad første del af ferien bød på at spot – Så begynd med at se del 1 HER!)

@rana65556SLS i Monaco

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *