Min sommerferie-dagbog-spots 2019


Sommerspot 2019 - Porsche 911 GT2RSVanen tro er det Sydfrankrig som er vores families faste destination. Det var faktisk også denne del af Europa, der reelt blev inspirationskilden til Bloggen som du sidder og læser lige nu. Jeg synes lige, at jeg vil give jer et indtryk af turens højdepunkter – altså mht de biler som jeg render på fra turen begynder til jeg igen 18 dage senere, er tilbage i København.

Udsigten fra altanen i Cagnes Sur Mer 2019Vi er allerede igennem dag 3 og lige nu sidder jeg på altanen i vores favoritby ‘Cagnes Sur Mer’ og kigger ud over vandet samt med en skøn udsigt til Nice lufthavn. Byen ligger godt centralt med få kilometer til både Cannes, Nice, Juan Les Pins og selvfølgelig Monaco.

Sommerferie-spot 2019 - Mini’enDet er i år tur nummer 18 som vi tager til Sydfrankrig og vi har igen i år valgt, at tage vores egen bil med på turen selvom jeg tidligere har skrevet om at der er en besparelse ved at leje bil og flyve i en tidligere sponsoret artikel. (Læs den HER!)

Men ikke mere udenomssnak, jeg vil nemlig hellere vise jer lidt at de biler som jeg har mødt indtil videre og dem som jeg møder på resten af turen, så følg med i mine daglige opdateringer herunder 👇 


Sommerspot af Porsche 911 RDag 2 – Måske et af de lidt dårligere spot, men bag rattet og meget koncentreret på trafikken det sidste vej mod Cannes, så fangede jeg lige denne Porsche 911 R


10 x 2CV’erDag 2 – I det lidt mere spøjse hjørne, så dukke lige denne biltransport op, med 10CV’ere 😜👍


Nye solbriller – Se de fede modeller HER!


Spyshots Mercedes BenzDag 1 – Et af de mere spændende af slagsen denne gang spottet på den franske motorvej, som man aldrig kan blive klog på – Nemlig et ‘Spyshots’ af 3 stk Mercedes-Benz – rygterne siger at det er en GLE coupé Hybrid, GLS Hybrid og …………


Sommerferie spot 2019 - Audi R8 Spyder trukket af e G63 AMGDag 1 – På en rasteplads i Tyskland dukkede denne skønhed op


Se også Dag 3 & Dag 4 ▶

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *