Lej din feriebil


Sponsoreret af Auto Europe

Auto Europe_5Hvert år drager tusindevis af turister sydpå på deres årlige sommerferie. Ligesom jeg og den bedre halvdel gør år efter år😎. Vi plejer faktisk altid selv at køre turen i vores leasingbil fra København til vores faste ferielejlighed i Cagnes Sur Mer som ligger 8-10 kilometer fra Nice Lufthavn i Sydfrankrig. Dette er en tur som vi normalt har planlagt til at tage os næsten 2 dage hver vej, idet vi gerne tager en overnatning på den 2100 kilometre lange tur.

Auto Europe_1I år ændrede denne rutine sig, idet det lykkedes mig, at få overtalt min kære hustru til at tage flyveren (hun har nemlig mega flyskræk) – Det vil altså sige at vi er fremme på under 2 1/2 time. Her er det så er Auto Europe kommer ind i billedet – Jeg vil simpelthen ikke undvære en bil, når vi kommer frem og skal være afhængig af de offentlige transportmidler – En bil for os er et must, når man skal pendle mellem de skønne byer ved Rivieraen.

Auto Europe_4Her kan jeg klart anbefale Auto Europe, som er en verdensberømt formidler af biludlejning, som vi havde tjekket ud hjemmefra. Selve biludlejningsportalen har et kæmpe udvalg at bilmærker og modeller efter eget temperament og det var sådan vi fandt vores feriebil for de 2 uger vi havde behov.

Auto Europe_2Vi havde ikke brug for en kæmpe bil med plads til flere end os og den skulle samtidig være nem at komme rundt med samt at parkere. Så vi endte med den behagelige Peugout 208 Diesel til kr 220 pr. dag.

Vidste du, at Auto Europe har lavet en undersøgelse som har fastslået at europæiske bilister spendere helt op til 1,65 millioner kroner på de løbende bil-udgifter gennem et helt liv. Tallet er man kommet frem til ved at have interviewet 4.000 bilister i februar 2017 – Læs hele undersøgelsen HER!

Herunder kan i læse min besparelse ved at leje bil gennem Auto Europe:

Auto Europe_3

Så let er det at booke gennem Auto Europe:

1. Åbn www.autoeurope.dk

2. Vælg land, by og sted

3. Vælg dato for afhentning samt aflevering

4. Vælg manuel eller automat gear

5. Få et tilbud!

6. De biler som er ledige blandt de kendte biludlejningsfirmaer i den valgte periode, listes efter pris (kan herefter filtreres yderligere efter bilklasse)

7. Vælg den ønskede bil, registrer og betal

8. Bilen står klar på aftalte tidspunkt

Så hvad venter du på – Book allerede din feriebil idag – God ferie til jer alle😎

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *