Fræk kvindelig tyv stjæler dyr Lamborghini Huracán Spyder


Lamborghini Huracán Spyder_1En sorte Lamborghini Huracán Spyder, (se originalbilleder af den her!), blev i sidste uge lejet af en kvinde sidst i 40’erne med irsk ID-kort fra det Schweiziske luksus biludlejningsfirma Scheiwiller i Zürich.

Lamborghini Huracán Spyder_5(Billederne som er anvendt i artiklen er fra dette års nyligt afsluttet sommerferie i Sydfrankrig – Se mange flere billeder i artiklen “Top 5 i Monaco at spotte biler“)

Hun havde lejet under forudsætning, at hun skulle til et forretningsmøde i Strasbourg for herefter at vende tilbage til Zürich. Men bilen er senere blevet sporet på vej til London via Dover

Den frække kvindelige tyv stjal tilsyneladende istedet den 4-millioner kroners Lamborghini-superbil fra det schweizisk udlejningsfirma og kørte den 1000 kilometer gennem Europa, før man mistede sporingssignalet i London.

2 dage efter hun havde lejet den hurtige superbil, som iøvrigt har en tophastighed på over 320 km/t, blev den spottet på Park Lane i London før den på mystisk vis forsvandt. Det sidste livstegn man havde til Lamborghini’en via Scheiwillers GPS-tracker var på en IKEA-parkeringsplads i Tottenham, nord for London.

Lamborghini Huracán Spyder_2Adm. Direktør Adriano Scheiwiller har efterfølgende udtalt til den engelske avis Mirror: “At kvinden, så yderst velklædt ud og havde medbragt bagage, og hun havde sagt, at hun skulle deltage i et forretningsmøde i Strasbourg”.

“Men i stedet for at vende tilbage, kunne GPS-trackeren afsløre, at hun havde transporteret bilen til Calais og videre med færgen til England.

Han tilføjede: “Det er et stort tab, og jeg håber, at forsikringsselskabet dækker. Det britiske politi har ikke gjort noget endnu, og kvindens telefon virker ikke længere.

Lamborghini Huracán Spyder_3“Vi tilbyder 5.000 schweiziske franc (ca 33.000 kroner) til dem som kan hjælpe med at finde køretøjet, da det er et stort tab for os.”

Inden bilen forsvandt, havde den kvindelige tyv lagt et depositum på 2.500 schweiziske franc – omkring 17.000 kr. – og et identitetskortet som formodentlig ifølge Scheiwiller er falsk, derfor tilbyder han nu de 5.000 schweiziske franc i dusør.

Adriano Scheiwiller har meldt tyveriet til det engelske politi.

Lamborghini Huracán Spyder_4

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *