Formel 1 konkurrence – Abu Dhabis Grand Prix 2019 25

Vemodigt, men alting har jo en ende og Formel 1-sæsonen 2019 slutter på søndag. Og derfor ved de fleste Formel 1 interesserede også, at det gælder løbet i Abu Dhabi og Yas Marina Circuit, den 5.6 km lange bane, som ligger tæt på hovedstaden i De Forenede Emirater. Kørerne skal rundt på banen som er vældig svær at overhale på i alt 55 omgange – Sidste år endte Lewis Hamilton på øverste trin på podiet foran Sebastian Vettel og Max Verstappen på de efterfølgende pladser.

Så blev der trukket lod blandt de 4 som havde Kevin’s 14. plads rigtigt –

Vinderne at årets sidste Formel 1 konkurrence blev Kim og Morten som får besked på mail – Tak til alle som har deltaget gennem hele året.

Glædelig Jul og på gensyn næste år 🎄

Og nu desværre for sidste gange i 2019 – Velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

2018-løbet i Abu Dhabi endte med begge Hass-kører i pointene.  (#8 sluttede som nummer 9, mens #20 sluttede som nummer 10) – Så lad os krydse fingre for at de igen hiver point hjem til kontoen 🙂

Jeg vil også blive rigtig glad hvis du vil følge min blog her, så får du besked når vinderen er fundet og når der kommer nye konkurrencer.

Men det er så nemt at deltage, du skal bare skrive dit svar i kommentarfeltet her på bloggen

Så hvis du gerne vi vinde en polo i str. S eller en cap m/diodelys, er det eneste Du skal gøre for at deltage::

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag samt skriv hvilken af præmierne du kunne tænke dig 👍

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 14.10.

Jeg sætter 1 polo i størrelse S og cap m/lys sponsoreret af GP Tours på højkant efter eget valg. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige..