Bugatti Chiron Pur Sport testes på trackbanen


Bugatti Chiron Pur Sport testing on track Tilbage i marts måned løftede Bugatti sløret for en ny variant af sin Chiron-hyperbil kaldet Pur Sport. Designet er oplagt kun med track i tankerne fra ingeniørerne med et utal af ændringer som er fokuseret på førerinddragelse  Bugatti har netop afsløret lidt billede materiale fra en nylig test på Bilster Berg, som er en bane i Tyskland, som gav os et lille indblik i udviklingsprocessen.

Bugatti Chiron Pur Sport magnesium fælgeChiron Pur Sport anvender samme grundlæggende arkitektur, design og motor som den normale Chiron, men den adskiller sig ved at veje omkring 55 kilo mindre takket være forbedringer som magnesiumfælge, en 3D-printet titanium udstødning-spids og lette bremseskiver og en fast bageste vinge istedet for vingen med hydraulisk system. Og grundet den mindre vægt, har ingeniørerne været i stand til at forbedre bilens affjedringen væsentlig.

Bugatti Chiron Pur Sport testes på baneMens den kraftfulde quad-turbo W16-motor med de 1500 hestekræfter ikke har ændret sig, er ‘redline’ forhøjet med 200 o/min til 6900 o/min. Og på grund af den nye aero-form er tophastigheden reduceret til 350 km/t i forhold til den originale bils 420 km/t.

Se videoen fra testen 👇

Bugatti Chiron Pur Sport tester på Bilster BergMed alle disse opgraderinger og justeringer får man alt i alt en bil, som ser ud til at være klar til at bide skeer med de helt store kanoner på en track-bane. Testen med de to prototyper som Bugatti havde til rådighed under denne testproces, blev klaret af et reduceret antal medarbejdere på kun 8 ingeniører, for at kunne overholde Tysklands nuværende sikkerhedsbestemmelser midt i coronakrisen. Bugatti informerer yderligere, at dette kun er en af ​​flere test, som de planlægger at køre, før bilen sættes i endelig produktion.

Bugatti Chiron Pur Sport tester på Bilster Berg track Ja Ja – Nürburgring “Watch out – Here we come”

Bugatti Chiron Pur Sport snart klar til NūrburgringHvis du er en af ​​de 60 heldige personer, som fyrer 24,5 millioner danske kroner af på en Chiron Pur Sport, så har du meget at se frem til👌😎

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *