McLaren 720S udfordre Ford Mustang Shelby GT500 på 1/4 mile


Dragracing 720S vs Shelby GT500 - Ny konge på 1/4 mile banen Indtil for nylig har Ford Mustang Shelby GT500 været kongen og urørlig på en ‘1/4 mile’ altså også kendt som en dragracingbane – Den har sat biler som Honda NSX, Dodge Challenger Hellcats og BMW M8 på plads. Men nu ser det ud til at den endelig har fundet sin overmand.

Dragracing 720S vs Shelby GT500 - And we have a new King of DragracingSelv med lidt ekstra modifikationer så måtte Ford’en overgive sig til en McLaren 720S.

McLaren 720’eren er bygget med suveræn ydeevne til almindelig på vej og selvfølgelig også til track, men takket være sin enorme effekt og trækkræfter som er i verdensklasse, skaber den også en vild dragracer. Den kan køre lige ud fra fabrikken, og deltage på lige fod med de bedste dragracere i verden og bagefter fortsætte turen komfortabelt videre på arbejde hver dag. Selv med opgraderinger såsom specieludstødning, forbedret luftindtag og nogle Toyo R888R-dæk var denne blå GT500 chanceløs med 720S’eren

Dragracing 720S vs Shelby GT500 and the winner is ..........I videoen herunder, er de ‘head to head’ 3 gange og hver gang med et klart nederlag til Shelby’en- I første race rammer McLaren 720S endda under de 10 sekunder og med en topfart over 230 km/t – VILDT IKK’? 😱

Så beklager kære Mustang-fan, McLaren er hermed udråbt til den nye konge af 1/4-milen 🤩

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *