Mars by Crazybaby


Afstanden til Mars bliver nu formindsket til en armslængde og musikken fra dit yndlingsband får nu helt nye dimensioner med den magiske og svævende bluetooth højttaler fra Crazybaby. Navnet er ‘Mars by Crazybaby’ og ligner et stykke gadget fra fremtiden. Enheden er delt i to, en diskant som kan opleves svævende så længe der er mere end 20% strøm og én sub-woofer base som sørger for at op til 8 timers musik leveres som fra en koncertsal.

Styreringen foregår på mobilen via crazybaby-app’en – Den lille handy svævende diskant kan spille uafhængigt at base-enheden og er derfor velegnet til at tage med på stranden, ved poolen og endda med på cykelturen da den er vandtæt og har en stærk magnet.

Se Mars uden stjernekikkert i video’en og nyd den svævende bluetooth højttaler.

Fristet efter at have set den – Så er der mere information, samt hvor du kan købe den i linket herunder (Sælges på Amazon.com til $329)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *