Lad din McLaren Elva blive i garagen, når det regner


En af grundene til at en speedster ikke er den helt ideelle bil, kan vist aflæses af ovenstående billede som er taget en regnfuld aften i Tokyo, Japan. (Foto: TheSupercarBlog.com)

Billedet ser ud til at være taget i forbindelse med en begivenhed, hvor Elva’en skal transporteres væk fra eventet i samme øjeblik som himlen har åbent sine sluser. Så er godt tip ville være, at have en paraply eller to i handskerummet.

En McLaren Elva er som bekendt en 2-sædet speedster, som er uden tag, og som det ikke er nok, har den heller ikke en forrude. Den drives af en 4,0-liters, to-turbo V8-motor, der genererer 804 hk og er linket op med en 7-trins gearkasse.  McLaren hævder, at bilen vil klare 0-100 km/t på mindre end 3 sekunder og 0-200 km/t på søle 6,7 sekunder.

Og ligesom Elva’en, så står en Ferrari Monza samt en Aston Martin V12 Speedster også over for det samme problem – Det er ikke særlig morsomt at tage en tur på en regnvejrsdag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *