Hvordan filmer man verdens hurtigst bil?


Hvordan man filmer en Bugatti Chiron i efter rekordforsøgVi kender alle sammen Bugatti’s trang til at slå rekorder – Og det skal helst være hastighedsrekorder!
Tilbage i 2017 gennemførte og slog en Bugatti Chiron hastighedsrekorden; 0 – 400 – 0 km/t på 41,96 sekunder. En fantastisk bedrift af bilen med de høje “ydelsestal” – 1.500 hk, topfart 420 km/t, 16 cylindre og en prisseddel på minimum 18,5 millioner kroner.

Men det helt store spørgsmål er, hvordan filmer man en bedrift som denne uden at det foregår fra luften eller blot filmer i forbi-farten. Der er jo ikke mange køretøjer som kan følge med en Bugatti Chiron i acceleration eller på topspeed.

Al Clark, som er manden bag Bugatti-filmen, forklarer i videoen herunder, hvordan han har fået det bedste ud af at filme Bugattiens rekordforsøg – I videoen kan man se at der filmes fra bilniveau gennem hele sekvensen og mange har gisnet om, hvilken bil som er brugt til at følge med eller om der er snydt med farten. Men det simple svar på, hvordan han gjorde det – Han spændte et DJI-dronekamera på en anden Bugatti Chiron og derfor kunne de to tvillinger følges ad hele vejen.

Siden er rekorden jo slået af Koenigsegg Agera RS – Meeen mon ikke vi ser en Bugatti forsøge sig med at generobre den titel. Og når det sker, så håber jeg at det er Al Clark som filmer dette 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *