Uret med verdens mest kraftfulde motor


Jacob & Co. Bugatti Chiron TourbillonHvis man nu ikke har råd til en Bugatti Chiron som koster i størrelsesorden 20 millioner kroner – Skal man så istedet gå på kompromis og vælge et ur, hvor selve urværket er opbygget med en miniature udgave af hyperbilens quad turboladede W-16 motor?  Det er lige hvad du kan få med Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon. (Foto: Monocrome-Watches.com)

Jacob & Co. Bugatti Chiron TourbillonSelve uret er opbygget af en 578-delt rekreation af W16-motoren, som faktisk kan bevæge sig. Bare tryk på den højre krone, og motorens indre urværk vækkes til live, lige fra miniature stempler og krumtapaksler til små turboer. Et brændstofreservometer viser batteriets resterende levetid. Og Nej, du behøver ikke at fylde den op med benzin for at holde det kørende.

Jacob & Co. Bugatti Chiron TourbillonUrværket eller rettere motoren er placeret under safirglasset og monteret på fire støddæmpere, som alle ligger indeni en titaniumkasse, som måler 54 x 44 mm.  Uret har en gummispænde med titaniumdele.

Et Bugatti Chiron Tourbillon koster 1,9 millioner danske kroner, hvilket kan virke en anelse mere end hvad du og jeg normalt ville betale for et ur, men måske er sandsynligheden også større blandt dem som gerne ligger et beløb på langt over 20 millioner kroner for den rigtige Bugatti Chiron.

Se urværket i aktion 👇

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *