Chiron’en er nu udsolgt i et rekordår for Bugatti


Chiron’en udsolgt i rekordåret for Bugatti
Foto: Roadandtrack.com

Tilbage i 2016 havde Bugatti deres 1500 hestekræfters Chiron med for første gang foran et publikum ved biludstillingen i Genève. Herefter lovede man at bygge 500 eksemplarer , inklusive specielle varianter. Her næsten seks år senere, er alle de 500 biler blevet solgt.

Bugatti bekræftede nyheden på sin hjemmeside og sagde, at de nu var i stand til at gennemføre leveringen af de sidste 40 slots, som stadigvæk var åbne i slutningen af ​​oktober 2021. Så hvis du overvejer at ville købe en Chiron og endnu ikke har lagt et depositum nede hos Bugattiforhandleren, så vil du blive nødt til at købe brugt model. Leveringerne af de sidste modeller fortsætter et stykke ind i 2022, indtil de resterende biler bliver håndbygget færdig på virksomhedens Molsheim-fabrik.

Alle de 40 eksemplarer af Bolide, som er Bugatti’s vilde 1500 hk trackcar, som blev afsløret ved Pebble Beach sidste sommer, blev meldt udsolgt i 2021 – De havde en prisseddel på 31 millioner kroner hver.

Der var også andre milepæle for Bugatti i 2021. Leveringerne af rekordernes Chiron Super Sport 300+ begyndte i 2021, mens de resterende Divo’s blev overdraget til kunderne. Med en vild pris på hele 123 millioner kroner blev også La Voiture Noire færdigproduceret og står nu i en unavngivne købers garage. Bugatti åbnede fire ekstra showrooms og holdt over 100 arrangementer for kunder og fans.

Bugatti planlægger at levere mindst 80 biler i 2022 og siger, at den første Chiron Super Sports vil blive leveret engang i år. Bugatti planlægger ligeledes at levere de 10 limited-edition af Centodieci hypercar

Relaterede Bugatti artikler: 👇

Bugatti Chiron Pur Sport testes på trackbanen

Milepæl for Bugatti Chiron: Kun 100 stk tilbage i pipeline

Verdens dyreste Bugatti tog al opmærksomheden i Genéve

Den nye Bugatti Divo er allerede udsolgt

Med konstant overvågning, kan Bugatti-ejere sove trygt

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *