Få et serviceeftersyn af din bil hvor du ønsker det


Dette indhold er sponsoreret
Få et serviceeftersyn af din bil hvor du ønsker det

Vinterens sne og kulde kan være hårdt for bilen. Alligevel er de fleste hver morgen afhængig af, at bilen starter som smurt, så man nemt, bekvemt og ikke mindst til tiden, kan komme på arbejde. Der findes næppe noget værre, end en bil, der ikke vil makke ret. Det er derfor yderst vigtigt at holde bilen ved lige og få den tjekket regelmæssigt, så man ikke ender i en situation, hvor man står uden transportmiddel. Det kan derfor være en rigtig god idé at booke tid til et serviceeftersyn hos omnicarservice.dk. 

Serviceeftersyn hvor du ønsker

Hos Omnicarservice kan du nemt og hurtigt booke tid online til et serviceeftersyn, hvor de dygtige mekanikere kommer ud til lige netop den adresse, du ønsker. Eftersynet bliver dermed udført der, hvor det passer dig bedst, så du slipper for at skulle køre hen til mekanikeren og eventuelt betale omkostninger i forbindelse med lånebil eller vente i flere timer. I forbindelse med eftersynet får du en professionel og personlig rådgivning, så du kan få fikset lige præcis det, der er behov for ved din bil. Serviceeftersynet bliver altid udført efter forskrifterne, og der anvendes kun fabriksgodkendte reservedele. Du beholder derfor din bils fabriksgaranti, da du også får et stempel i servicebogen. En af de helt klare fordele er naturligvis, at du kan spare en masse ventetid, når det kommer til eftersyn og service af din bil.

Hvem er Omnicarservice?

Omnicarservice er en helt ny mobil bilservice, der som noget helt ekstraordinært på markedet rykker ud til dig og din bil lige der, hvor du ønsker det. Uanset om du ønsker et eftersyn derhjemme, på arbejdspladsen eller et helt tredje sted, står Omnicarservice klar til at hjælpe. Teamet består af certificerede mekanikere, og servicen udføres altid efter bogen. Du får desuden tre års garanti på reparationer og dele. Mekanikerne har mange års erfaring med alle typer og mærker af biler, og du kan derfor trygt overlade dit køretøj til dem. Når de ankommer i deres servicebiler har de altid det nyeste og mest moderne værktøj og udstyr med, så de kan klare langt de fleste reparationer og services. Hvad enten det drejer sig om en lysende lampe i instrumentbrættet, en fejl i A/C systemet eller en motorfejl, er teamet klar til at hjælpe dig, så du kan komme til at køre i din bil igen. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.