Det hele startede for 5 år siden


5 år - Lamborghini Aventador I dag for præcis 5 år siden blev det første spadestik taget til det, som i nu kender som AmazingCars (det hele begyndte faktisk med bloggernavnet “Engelbr65“, som jo ikke er noget særlig spændende og iørefaldende navn, når det primært skal handle om biler)

5 år - Lamborghini Aventador_2Ideen kom faktisk ved, at jeg rendte ind i ovenstående Lamborghini Aventador i den sydfranske by Cannes, på en af familiens mange skønne ferier i den region (det skulle i øvrigt ikke undre mig, om der ikke kommer et indlæg i løbet af sommeren fra samme område 😎) Og jeg måtte ha vilddyret, nogen vælger at kalde den for Batmobilen, foreviget til scrapbogen hjemme i Danmark – Men så slog det mig, at der måtte være andre end undertegnet, som ville være interesseret i at se på billeder af luksusbiler og superbiler fra ind- og udland. Så i stedet begyndte eventyret med, at da ferien i 2012 sluttede, begyndte jeg mit nye liv, som blogger

Jeg lavede selv lidt grin i starten med, at i stedet for at samle på frimærker, så samlede jeg på superbiler, desværre kun på billeder.

Når jeg stopper op og gør status her 5 år efter, så har jeg faktisk opnået meget i kraft af min status som bilblogger.

SCR_1Her kan jeg nævne, invitation til adskillige bilevents – Modtaget sponsorgaver til konkurrencer – Testkørsel af pressebiler – Instruktør hos Danmark’s største udbydere af gavekortsture med bl.a. Ferrari og Lamborghini – Opstart af en bookingportal for superbiler – Ølsmagning -Været ude og sejle på Storebælt og det seneste men måske også det som kunne ha toppet det hele – En TV2 invitation i Go’morgen Danmark, næste uge i forbindelse med temaugen; bloggere og deres influencers. Desværre faldt det sammen med, at hustruen og jeg befinder mig i Sydfrankrig (håber at muligheden kommer ved en senere lejlighed igen) – Så må jeg ikke glemme det vigtigste som jeg har opnået på vejen hertil, det er nemlig kontakten med alle de mange mennesker som jeg har mødt gennem interessen for bilerne, de nye venskaber, partnerskaber og følgere som gør at jeg synes det er sjovt at blogge hver dag.

Med dette hurtige tilbageblik på 5 års dagen for tilblivelsen af min blog. Så tør jeg slet ikke spå om, hvad fremtiden kommer til at byde på, men et er helt sikkert – Jeg vil glæde mig til hver eneste dag, hvor jeg kan udleve drømmen med siden her og give jer læsere og samt følgere på både Instagram og Facebook en grund til at komme tilbage………

Go’ sommer til jer alle

//Henrik 😎

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *