Verdens bedste bijob


SCR_1Frosten har forlængst forladt os og foråret har bidt sig fast med gode temperaturer. Det betyder også at sæsonen for superbiler er skudt igang. Så nu er det tiden på året, hvor min yndlingsbeskæftigelse begynder.

Skruer vi tiden tilbage til, da jeg for 5 år siden begyndte mit liv som bilblogger, havde jeg aldrig kørt i en bil med flere hestekræfter end min daværende Audi A4 med 160 hk. Min drøm om at komme til at sidde bag rattet i en superbil, havde jeg slået hen til at være en af de uopnåelige drømme, på linie med, at jeg en dag sikkert havde spillet på fodboldlandsholdet, hvis jeg var født i en anden krop 🙂

SCR_7Drømmen gik dog i opfyldelse for 4 år siden, da min kære hustru forbarmede sig og forærede mig et gavekort til en tur i en Lamborghini Gallardo i fødselsdagsgave.

Denne tur bag rattet i superbil med over 500 hestekræfter, blev nok oplevelsen som satte skub i at søge flere muligheder for igen at få samme adrenalinkick.

Verdens bedste bijob_1Og i den forgangne weekend, kunne jeg for tredje sæson trække i instruktørjakken fra Sports Car Rental. Til dem som ikke ved, hvad jeg taler om her, så har jeg været så heldig at møde de rigtige folk på det rette tidspunkt. Sports Car Rental er Danmarks førende og største virksomhed indenfor oplevelser med superbiler. Ferrari, Lamborghini, Porsche og Audi er et udpluk at de biler som står i deres garage og som jeg nu har mulighed for at køre i mit kraft af jobbet som instruktør ved gavekortkørslen i bl.a. Farum.

Verdens bedste bijob_2Som instruktør gælder det for mig, om at sørge for at kunden får en oplevelse udover det sædvanlige. Bilerne plejer ikke at skuffe, men uden de korrekte instrukser, kan en tur bag rattet i en fuldblodsracer både blive en negativ oplevelse, men også blive en fatal en af slagsen. Så det gælder om træde i karakter og mærke efter, hvilken bilist man har med at gøre.

[vidcore vid=”iK6Fyfht”]Folk som kender, spørger mig ofte, om jeg er nervøs, når jeg sætter mig ind ved siden af en total fremmed person og overlader ham eller hende magten over de mange hestekræfter?
– Det kan jeg kun sige “Nej” til. Havde jeg blot et anstrøg af tvivl eller angst, skulle jeg overhovedet ikke udføre dette skønne job – Verdens bedste bijob👍


Relaterede Artikler

Trackday på Sjællandsringen med Sports Car Rental

Lej superbiler og få en uforglemmelig oplevelse

Min weekend som instruktør med Sports Car Rental


Vil du gerne prøve en tur i en fuldblodsracer, så køb et gavekort HER!

Flere billeder fra weekenden herunderVerdens bedste bijob_2Verdens bedste bijob_3Verdens bedste bijob_4Verdens bedste bijob_5Verdens bedste bijob_5Verdens bedste bijob_6Verdens bedste bijob_7

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *