Trackday på Sjællandsringen med Sports Car Rental


Af Henrik Hansen, 28. januar 2015

En lørdag i september måned stod den på Trackday på Sjællandsringen. Det vil altså sige, at masser af hestekræfter slippes løs på en bane uden politiets indblanding. Her kan alle, uanset alder, køn og få en rigtig fed oplevelse i en italiensk fuldblodsracer.

// Sports Car Rental?s som afholder dette event primært med 2 superbiler, der specielt er beregnet til disse Trackday?s. En Ferrari 458 Italia og en Lamborghini Superleggera 570-4 begge med motorer på 570 HK, sørger for god musik til ørene og fuld fart ned ad langsiden. Her er det fuldt lovligt at suse ned af langsiden med hastigheder tæt på 200 km/t samt mærke, hvorledes det er at sidde i en bil som kan accelerere fra 0-100 km/t tæt på de 3 sekunder.

¤ Se videoen med Ferrari 458 Italia’en som drøner rundt på banen HER!

Man kunne denne dag også prøve kræfter med en anden af SCR?s italienske superbiler, en Lamborghini Gallardo Spyder samt deres smukke tyske Audi R8 som absolut ikke bør stå i skyggen af de italienske superbilers formåen. For selvom R8?eren ?kun? har 430 HK, kan den næsten hamle op med de øvrige.

Skulle du i år have lyst til at prøve kræfter med disse smukke superbiler, kan du selvfølgelig kigge ind på Sports Car Rental?s hjemmeside og allerede nu booke en gavekortstur eller sætte kryds i kalenderen, når der skal køres på en bane i nærheden af dig.

Den store nyhed til sæsonen 2015, er at du komme bag rattet i Danmark?s pt. eneste McLaren på danske nummerplader og det er både til deres gavekortsture samt til deres banearrangementer.


Relaterede artikler


Se stemningsbilleder fra Sjællandsringen herunder:

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>
<!– 6.oktober_2 –>
<ins class=”adsbygoogle”
style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-9673010071946409″
data-ad-slot=”4600812972″></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>