5 stjerner til Tesla S i crashtest


Af Henrik Hansen, 10. november 2014

Er du en af dem som går op i at sikkerheden er meget vigtig når du køber bil, så er der godt nyt til dig som enten har planer eller måske allerede har købt en Tesla Model S.

I en helt ny crash test som er udført af den fælleseuropæiske crashtest-organisation Euro NCAP, har de netop givet den populære Tesla Model S, 5 stjerner ud af 5 mulige.
//
Selve resultatet fra crash testen, har været ventet med spænding blandt alle i bilbranchen. Bilen er som bekendt næsten udelukkende fremstillet af aluminium og har ikke som andre biler, en stor motor til at tage fra, når bilen møder muren i crash testen.

Men man må sige, at alle bekymringerne har været ubegrundet, Tesla S bestod testen med stor overlegenhed. Dog skal nævnes, at Tesla?en svageste side i testen, var den beskyttelse som skal sikre at fodgængere også kommer helskindet fra et møde med den amerikanske elbil.

FDM udtaler på bagrund af crach testen, at ?Elbilen Model S fremviser et generelt højt sikkerhedsniveau med kun få skønhedsfejl. Fraværet af et automatisk nødbremseanlæg er dog et alvorligt minus i denne klasse.?


Relateret artikler

Se de nye insider billeder af den nye Tesla Model S Performance


Herunder kan du se billeder at Tesla’er som ikke har ramt muren endnu.