En sindssyg weekend kulminerede med en tur i en Lamborghin Huracán LP610-4


Af Henrik Hansen, 31. oktober 2014

Det store tilløbsstykke i den forgangne weekend, var nok den Internationale Racing Festival i Roskilde. Initiativtager Thorkild Thyrring havde samlet mange kendte ansigter inden for motorsporten til at køre penge ind til Røde Kors. Hovednavnet må nok siges, at være vores alles Formel 1-helt Kevin Magnussen.

I en orange McLaren 650S, trak han nok de fleste tilskueres opmærksomhed og samtidig kunne de interesserede købe 2 runder på den 3,5 kilometer lange afspærrede bane i midten af Roskilde by.  En færdselsåre, hvor hastighedsbegrænsningen normalt er 60 km/t, men denne weekend, hvis politiet havde haft mulighed for at udskrive fartbøder på samme strækning, har jeg ingen anelse om, hvor stor en 500 % fartoverskridelse ville løbe op i.

//

Op til dette event, havde AmazingCars.dk givet virksomheder og privatpersoner muligheden for at donere store som små beløb til Røde Kors som i sidste ende skulle overrækkes i en samlet donation. Resultatet af indsamling som AmazingCars.dk havde samlet ind og nu kunne viderebringe, blev på kr. 2.500,- Virksomhederne Löween Rengøring, JKV Transport, By Brylov samt privatpersonerne Kim Krogsbøll og Klaus Nielsen havde doneret halvdelen af donationen, der gjorde det muligt at denne sindssyge weekend kunne kulminere med en tur i den nye Lamborghini Hurácan LP610-4 til fordel for Røde Kors.

Lørdag blev brugt til at inspicere de forskellige biler. Det var kærlighed ved første blik. Så da mekanikeren fra Lamborghini havde overbevist mig om dens formåen samt at prisen var sat ned fra kr. 3.500,- om lørdagen til kr. 2.500,- om søndagen. Faldt valgte ganske bekvemt på den smukke hvide Hurácan.

Hurácan?en er udstyret med en 5,2 liters V10 motor med 610 hestekræfter. Tophastigheden er opgivet til +325 km/t, 0-100 km/t overstås på 3,2 sekunder og de 0-200 km/t opnås på blot 9.9 sekunder.  Det var Nicolas Kiesa som fik ansvaret for at give mig en tur som jeg sent vil glemme. Og Kiesa skuffede ikke, skal jeg hilse at sige. Med en hastighed på 274 km/t som lå meget tæt på banerekorden i Roskilde, overgik det min egen tidligere hastighedsrekord på 225 km/t væsentligt.

Selve turen kan snart opleves gennem den video som blev købt gennem GoPro ved eventet. Men kan du ikke vente, er der en midlertidig optagelse af turen, som jeg fik optaget med min mobiltelefon. Se den her!

Eller i GoPro versionen optaget inde i bilen

Nu ikke mere snak, selvom det tager lang tid at ligge alle disse gode indtryk bag sig. Sæt jer tilbage og nyd lidt stemningsbilleder fra weekenden herunder.