Racing Festival i Roskilde – Støt Røde Kors


Af Henrik Hansen, 19. oktober 2014

I forbindelse med Biler og Racing på Roskilde by-ring den 25. & 26. oktober er der mulighed for at komme ud og køre rigtig stærkt i et stort antal af superbiler, hvor overskuddet går til Røde Kors. Som i nok har regnet ud, skal AmazingCars.dk også en tur til Roskilde. Først og fremmest for, at kigge på de lækre biler, men også for at støtte det gode formål, nemlig at samle penge ind til Røde Kors.

Derfor tænkte vi på, lige som vi gjorde i forbindelse med SportsCar Event?s velgørenhedsarrangementet på Sjællandsringen tidligere i år, om vi ikke kunne gøre lidt ekstra ud af det.

//
Så til jer som måske ikke kan være til stede, men synes at de vil støtte en god sag. Vil vi tilbyde jer, at være med i en samlet donation fra AmazingCars.dk?s trofaste følgere.

Se hvilke biler og kører som stiller om for den gode sag her!

Indtil søndag den 26. oktober kl. 14:00 vil små som store beløb blive samlet sammen til forhåbentlig stor glæde for Røde Kors.

Vil Du være med til at donere, kan du gøre det via ?Mobilepay? eller ?Swipp? – nummeret er +45 40107652

Virksomheder som vælger at donere et beløb gennem AmazingCars.dk, får samtidig den ære at blive vist som banner på hjemmesiden i en periode svarende til det doneret beløb.

AmazingCars.dk starter selv med at lægge kr. 500,- i puljen. Resultatet af indsamlingen vil blive bragt i en artikel samt i en eller flere videoer fra weekenden.


Relaterede artikler


Se flere billeder fra Racing Festivalen 2012 herunder