Verdens største salgsautomat med superbiler


automatbilerI en 15-etagers bygning i Singapore tilbydes der nu, at du kan købe luksusbiler, herunder Porsche, Bentley, Ferrari og Lamborghini i noget som må betegnes som verdens største “salgsautomat” i verden. (Foto: TheSun.co.uk)

automatbil_2Autobahn Motors som sælger brugte biler, har valgt en utraditionel måde at sælge sine biler. Bygningen er konstrueret som en stor salgsautomat (ligesom den du kender, når man trækker en sodavand eller en Marsbar på hospitalet). I Singapore har man som i andre storbyer ligeså store udfordringer med pladsmangel, så her har Autobahn Motors tænkt ud af boksen og skiller sig også ud fra alle de andre.

I stueplan er opstillet en touch skærm, hvor du kan bestille lige den bil som du ønsker dig – Og efter et par minutter står bilen på gaden.

automatbil_1Udvalget af biler varierer lige fra luksus superbiler til klassikere. Altså lige fra en McLaren 650S, en Lamborghini Aventador over til en Morgen Plus 4 fra 1955. Men på hylderne ses også Ferrari’er, Bentley’er og flere forskellige Porsche modeller.

automatbil_3Konceptet er ligeledes tænkt som en løsning på storbyens manglende parkeringspladser. Så vi kommer sikkert til at se flere af disse bygninger i fremtiden. Både i Singapore, men så sandelig også i andre storbyer, hvor parkeringsforholdene bliver trangere og trangere.

Men Autobahn Motors er overhovedet ikke den første af sin slags ”salgsautomat-konceptet”, for i marts måned, åbnede en amerikansk brugtvognsbilforhandler en otte etagers bygninger med pladser med 30 biler i San Antonio, Texas.

Se videoen fra en anden vinkel herunder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *