Kevin Magnussen F1 konkurrence – Monaco 14


2017 polo frontVelkommen til weekendens Formel 1 konkurrence. Vi er nu nået til Monaco og en af mine favorit-byer. Torsdagens træning gav ikke et klart svar på om Kevin kan køre med helt oppe i pointene. Bilen var rigtig hurtig og jeg syntes, at jeg så et sted at Kevin ramte den bedste topspeed. Men det er som rettesnor ikke nok til at slutte helt i top 10. Jeg håber selvfølgelig på, at lørdagens kvalifikation og teamet kan få justeret de sidste parametre, så det bliver første weekend med point til begge Haas-racere.


KONKURRENCEN ER SLUT

DET BLEV LONE B. SØRENSEN som var den “heldige/gode” og kan se frem til at modtage den flotte præmie.


Nåh, men nok snak – Som i kan se, har jeg fået den nye flotte 2017 GP-polo, som jeg kan tilbyde som præmie, altså med mindre der er nogen som meget hellere vil vinde 2016 versionen.  (Se foto af ryggen nederst)

Hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

# Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

# Det vil være skønt, hvis i også gad at følge bloggen

Husk nu, jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet skydes i gang, søndag kl 14:00

Jeg sætter 1 ny polo i størrelse large sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle 🙂

Jeg krydser igen fingre for at Kevin kan køre en godkendt præstation hjem.2017 polo bagside


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 thoughts on “Kevin Magnussen F1 konkurrence – Monaco