Første Lamborghini Centenario ankommer til USA


Lamborghini Centenario USA_1For 2 uger siden blev en Lamborghini Centenario leveret til USAs første kunde hos Lamborghini Newport Beach. Dette eksemplar er noget af et pragteksemplar i modsætning til hvad vi har set hidtil. Den er fremstillet primært i carbon, mens alle aero-delene har fået sig en flot blå nuance. (Foto lånt af duPontRegistry.com)

Lamborghini Centenario USA_2Bilen blev leveret i en trækasse, som forhandleren valgte at åbne live på Facebook. Se videoen af bilens afsløring længe nede i indlægget.

Lamborghini Centenario USA_7Centenario’en får sin motorkraft af en V12-motor, som levere 770 hk, hvilket gør det til Lamborghini’s mest kraftfulde motor, som de nogensinde har produceret.


Drømmer Du også om at tage en tur til USA – Så book dine billetter allerede nu HER!


Lamborghini Centenario USA_8Med en vægt på 1.520 kg og med den førnævnte effekt kan denne hypercar flytte sig fra 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder og fra 0-300 km/t på blot 23,5 sekunder. Dens topphastighed siges, at være på over 350 km/t. Der vil i alt blive fremstillet 20 versioner af Coupen samt 20 versioner af Roadster lavet under hele Centenario’s produktion.

Nyd nu alle de flotte billeder af den meget sjældne super-superbil

Lamborghini Centenario USA_3Lamborghini Centenario USA_4Lamborghini Centenario USA_5Lamborghini Centenario USA_6Lamborghini Centenario USA_9Lamborghini Centenario USA_10Lamborghini Centenario USA_11

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *