Lej superbiler og få en uforglemmelig oplevelse


Peter_Andersen-Sports_Car_Rental1Jeg havde fornøjelsen ved Biler i Bella 2013 at træffe Peter Andersen. Peter og vennen Henrik Nielsen har siden 2009 drevet Sports Car Rental som tilbyder oplevelsesture i dansk indregistrerede superbiler. Et job som de begge klare ved siden af deres fuldtidsarbejde.

På nuværende tidspunkt har Sports Car Rental 3 biler at vælge imellem, 2 italienske superbiler som primært anvendes til oplevelsesture i København og Århus, én rød Ferrari 360 Spider og én hvid Lamborghini Gallardo Spider. Her er muligheden, for at komme bag rattet på en superbil til priser som starter ved kr. 899,-. Den sidste superbil som holder i garagen hos Sports Car Rental, er en sort Porsche 911 S Cabriolet, som du kun kan vælge at leje på dagsbasis. Her er chancen for at opgradere Fiat Puntoen en weekend og gøre turen til familien i Jylland til en uforglemmelig oplevelse.

Book en tur hos Sports Car Rental her!

Hvis nogen i øvrigt genkendte den rød Ferrari 360 Spider, så var det selv samme Ferrari som venligst var udlånt at Sports Car Rental og anvendt i introen til DR’s store underholdningsprogram “Husk lige tandbørsten” tilbage i 2012.

Se klip fra Pengemagasinet på DR med Sports Car Rental her!

Sports Car Rental har i år indgået et samarbejde med Gumball 3000 for at promovere Gumball starten i København den 18. maj. Dette var heller ikke til at tage fejl af, idet bilerne flot var dekoreret med Gumball 3000 logoerne.

Se flere Sports Car Rental billeder fra Biler i Bella 2013 her!