BMW Z3 Model M Roadster 3,2 med 350 HK


Af Henrik Hansen, 8. april 2013

Det var med stor glæde,da jeg fornyeligt kiggede ud af vinduet på jobbet. Her stod nemlig en rigtig flot sportsvogn, og tilmed en sportsvogn man ikke ser hver dag på gaden. Bilen var en BMW Z3 model M Roadster 3,2 med oprindelig 321 HK, men fik oplyst, at den have fået lidt ekstra kræfter at lege med, så den nu havde 350 hestekræfter. Den heldige ejer, jeg vælger at kalde ham ?The Stig? hér, er normalt til motorcykler, men vinteren er jo lang i Danmark, så man bør også have et 4-hjulet transportmiddel. Da ?The Stig? sidste sommer faldt over denne flotte roadster til en overkommelig pris, valgt han at slå til.

Hør videoen her!

Der er ikke så mange tekniske detaljer fra denne lille tysker med Hamann ekstraudstyr, men se og hør lige videoen i linket længere oppe og du er ikke i tvivl om dens formåen.