Den sidste Lamborghini Aventador SV


Final Aventador SV_1Markedet for superbiler i Skotland er sandsynligvis blottet for de engelske modeller, så italienerne har fået fuld kontrol over højlandet. Lamborghini Edinburgh er blevet en forhandler som man virkelig kan regne med, ikke kun i Europa men også i rest af den civiliserede verden. Ved “High Profile Events” har de opnået titlen som en de mest fremtrædende eksotiske forhandlere. Det kan ha’ været det som gjorde udslaget af, at de har modtaget den sidste Lamborghini Aventador SV som rullede ud af produktionslinien fra Sant’Agata, Bolognese. Super Veloce som den også kaldes, er kun produceret i en begrænset mængde. Super Veloce er lettere og hurtigere end den “normal” Aventador – Justeringer i udstødningssystemet samt en computer tuning giver SV’eren 740 hestekræfter, kan tvinge den op på en topfart af 350 km/t og de 0 – 100 km/t klares på blot 2,9 sek. Der blev kun fremstillet 500 Roadsters og 600 coupe-modeller. (Foto: @LamborghiniEdinburgh)

Final Aventador SV_2For at sikre, at serien sluttede med et stort bang, havde forhandleren arbejdet sammen med fabrikken i flere år for at bygge denne bil. Deres Facebook side siger, at bilen er resultatet af utallige sene aftener og flere ture til Italien. Og deres fælles indsats har resulteret i denne eneste Aventador i en 12 lags maling i farven “Porsche 918 Liquid Metal”. Alle kulfiber-delene, som den normalt bygges op i, er også blevet malet i samme farve for at gøre denne “SV” virkelig unik.

Final Aventador SV_3Hvis du selv savner muligheden for at bestille en efter eget hjerte og smag, så har forhandleren flere nye Lamborghini Aventador SV‘er til salg og her begynder prisen ved £380.000 som svare til 3,2 millioner kroner uden afgifter. Og som de siger, “Gør ikke som alle andre, men følg din egen drøm”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *