Første mellemklassebil fra Tesla på gaden


Tesla Model 3_1Tesla’s direktør Elon Musk modtager første eksemplar af deres nye mellemklassebil som kom ud fra samlebåndet i fredags. (foto: Elon Musk og Tesla.com)

Tesla Model 3_2Den store satsning “Over-there” bliver helt sikkert Model 3 – Den er planlagt til at blive Tesla’s første reelle bud på en mellemklassebil med en startpris på omkring $35.000 (ca 230.000 kroner uden afgifter). Jeg venter spændt på, at se priserne, når den lander hos Tesla forhandleren i Bredgade i midten af 2018.

Tesla Model 3_3Den nye satsning vil blive produceret i et stødt stigende tempo og i december måned forventer man at omkring 20.000 af Tesla’s Model 3 forlader fabrikken.

Tesla Model 3_4Faktorer som sikkerhed, rummelighed, ydeevne og god rækkeevne skal sælge den nye bæredygtige sedan. Men om 345 km pr. opladning og 0 – 100 km/t på blot 6 sekunder er nok for den kræsne danske bilkøber, kan kun salgstallene vise. Er Du én af dem som bare ikke kan vente, kan du allerede nu for 10.000 kroner reserver din Tesla Model 3 HER!Tesla Model 3_5

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *