Den nye Lamborghini Aventador S på kurophold


Roadshow Uffe HolmJeg fik vist lige styret min lyst med at køre biler for i dag, fredag. Men jeg vælger først, at skrue tiden tilbage til starten af maj, hvor jeg fra en helt uventet kant, blev den lykkelige ejer af en invitation fra Semler Premium Roadshow – Lamborghini (Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen inden for import og salg af biler). I uge 24 havde Semler Grupppen valgt at tage på Roadshow og flyttet deres showroom ud på 4 forskellige lokationer i Danmark.

Roadshow_6Jeg havde krydset fredagen af på Kurhotel Skodsborg, med muligheden for af opleve den helt nye Lamborghini Aventador S – Entertainer Uffe Holm som til dagligt kører Audi, kunne vist også godt li’ hvad han så – Men afslørede under fire øjne, at hans drømmebil faktisk var en Porsche 911 Cabriolet.

Roadshow_2Men her slutter dette altså ikke. Invitationen bød også på en mulighed for at prøvekøre en Lamborghini Huracán LP610-4, ledsaget af en passioneret medarbejder. Eneste svære spørgsmål i invitationen var, om den skulle være hvid eller grå 🙂 (Hvilken farve havde i valgt?) Jeg tog chancen og kunne i formiddags hoppe ind den grå.

Roadshow_1Efter et kort brief fra instruktør Michael Bjerrekær, så var jeg klar til min debut i den smukke superbil med 610 heste. Det er en ubeskrivelig følelse, at få chancen for at sætte sig ind i en bil der er designet så smukt og med en teknologi som tager køreoplevelsen til et helt nyt level. Tilbage på pladsen og det udendørs showroom ved Kurhotel Skodsborg, skal jeg lige synke og nyde oplevelsen i det flotte opgivelser.

Roadshow_5Dette har man gjort meget betænksomt fra Semlers side, nemlig ved også at have opstillet et pænt udvalg at andre luksusbiler fra Bentley, Porsche og Audi. Så da området er sonderet og turen i Huracánen er bearbejdet. Føler jeg, at nu er jeg klar til endnu flere udfordringer. Derfor får jeg en aftale med, først en yderst lækker Audi S4 med 350 HK, for herefter at snuppe en tur i den ultimative familie- og drømmebil; en Audi RS6 med hele 560 HK lige før frokosten er serveret 🙂

Roadshow_4Efter den lækre frokostanretning i de flotte lokaler, når jeg lige at lave en aftale om at prøvekøre ikke kun verdens hurtigste, men også verdens dyreste diesel-SUV, Bentley Bentayga inden regnen sætter ind. Med en pris på næsten 4,5 millioner kroner er denne SUV placeret i en kategori for sig selv. Med rattet i hænderne får jeg selv lov til mærke følelsen af at eje vejen. Med en kombination af en totalvægt på over 3 tons, en V8 motor med 435 HK, kan Bentayga’en stadigvæk præstere når speederen berøres. Topfarten er opgivet til på 270 km/t og på vejen dertil rammer den 100 km/t på blot 4,8 sekunder. Bentley har ramt helt rigtig med denne smukke, elegante og tidsløse superbil-SUV som man stadigvæk vil vender sig om efter, selv når den engang rammer veteranbil-statussen.

Det blev til 4 prøveture i 4 vidt forskellige biler, som hver især har gjort stort indtryk på mig. Jeg vil ikke fremhæve en af bilerne frem for en anden, da de hver har deres kvaliteter ud for tanken. ”Hvad er mit behov?”

Herunder kan ses lidt stemningsbilleder fra den skønne dag.Roadshow_3Roadshow_7Roadshow_9Roadshow_10Roadshow_11Roadshow_12Roadshow_13Roadshow_14Roadshow_15Roadshow_16

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *