Aston Martin og Hogan skaber den ultimative luksus sko


Aston Martin sko_1Om ganske få uger er det muligt at erhverve sig de nye Aston Martin x Hogan luksussko som fås i fire forskellige farver. (Foto:Astonmartin.com)

Aston Martin og den italienske skofabrikant Hogan har slået sig sammen og skabt den ultimative luksussko. Skoene er baseret på Hogans “Olympia” sko og vil kunne fås i fire forskellige farver. Materialerne til skoene bliver læder og nylon mesh, så skoene vil være både stilfulde og komfortable. Pløs’en på hver sko vil være lavet af Aston Martins eget kestrel farvet læder med sømdetaljer og Aston Martin-vingerne.

Det bliver et samarbejde mellem to brand, der deler hvert sit syn på kvalitet, stil og elegance – men som også fremover vil hjælpe luksusbilfabrikanten til inspiration til fremtidige kreationer.

Aston Martin sko_2Aston Martin sko_3Aston Martin sko_4Der vil kun blive fremstillet 3.000 par af disse Aston Martin x Hogan sko og kollektionen vil være tilgængelig i Hogan butikker verden over, og på Hogan.com samt hos Aston Martin Dover Street brandcenter senere i måneden. Prisen er €375 (ca 2.800 kroner) Flere billeder nederst i indlægget

(Indeholder Reklamelinks)

Hos Careofcarl.dk kan du bl.a. købe et par Hogan Running Sneakers – Se de fede sko HER!

Aston Martin sko_5Aston Martin sko_6Aston Martin sko_7

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *