Vinderen er fundet


Formel 1Kevin Magnussen’s weekend blev ikke en af dem, som han vil huske tilbage på med den største glæde.

Hvis man ser bort fra hans udgangspunkt med en P18 efter kvalifikation, så fik han dog kørt sig frem og var tæt på pointene. Om de 5 sekunders straf som han fik for at overhale under en “virtual safety car” var afgørende for, om han ville nå den vigtige pointgivende 10. plads – Det bliver nu kun spekulationer.

2017 polo frontMen nu tilbage til overskriften “Vinderen er fundet”. Kevin sluttede som i ved på 12. pladsen, det var der fem som havde ramt rigtigt med i Formel 1-konkurrencen og den heldige vinder kan nu se frem til at modtage poloen som var på spil.

Tillykke til igen en kvindelig vinder 😉

Husk om 14 dage går det atter løs i Aserbajdsjan og der vil der igen være fede præmier på spil 🙂

Håber Du vil følge bloggen og få de sidste opdateringer først……. Hvis jeg ikke tager fejl, så er der helt sikkert også en konkurrence i forbindelse med det kommende Le Mans som køres i denne weekend !


(Reklame-link her)

Drømmer Du også om at tage en tur til Aserbajdsjan eller har du blot har lyst til at rejse til sydens sol  – Så book dine billetter allerede nu HER!


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *