Kevin Magnussen F1 konkurrence – Canada 57


2017 polo frontSå er der atter Formel 1 konkurrence. Hele karavanen er nu nået til Canada og F1 banen Circuit Gilles Villeneuve. Selve banen er meget teknisk med hårnålesving og den berømte mur “Wall of Champions”, hvor flere af de store formel 1-navne er havnet i. Hvis vi kigger lidt bagud, så har Kevin tidligere fået point med hjem fra Canada, nemlig da han for McLaren og hev en niende plads og 2 point ind på kontoen. Så der er håb om point til begge Haas-racere denne weekend.


Konkurrencen er slut – Der er trukket lod blandt de 5 som gættede rigtig. Vinderen af poloen denne weekend blev Stella Larsen, tillykke 👍😊


Ikke mere snak – Jeg har i denne uge også den nye flotte 2017 GP-polo, som jeg kan tilbyde som præmie, altså med mindre der er nogen som meget hellere vil vinde 2016 versionen :). (Se foto af ryggen nederst)

Hvis du gerne vi vinde en polo, er det eneste Du skal gøre for at deltage:

# Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag

# Det vil være skønt, hvis i samtidig gad at følge min blog

Husk nu, jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet skydes i gang, søndag kl 20:00

Jeg sætter 1 ny polo i størrelse large sponsoreret af Grand Prix Tours på højkant. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod efter løbet blandt de dygtige.

Held og lykke til jer alle 🙂

Jeg krydser igen fingre for at Kevin kan køre en top-10 placering hjem.

God weekend 🙂2017 polo bagside


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 thoughts on “Kevin Magnussen F1 konkurrence – Canada