Baileys står for døren


Baileys Cozy Up Cup

Det velkendte og populære likørbrand Baileys har gjort det igen og byder julen velkommen med en klassiker men også et helt nyt skud og variant på stammen som dog kun vil blive produceret i et begrænset oplag; nemlig en Baileys Red Velvet Cupcake, som med et blik rettet på flasken vækker nysgerrighed og spænding på en smagsoplevelse hvor den klassiske Baileys er tilført smag af friskbagt chokoladekage og toppet med cream cheese og drysset med en knivspids kakao.

Baileys Cozy Up Cup

Baileys har i den forbindelse har sammen med det københavnske keramikstudio MK Studio fået udviklet en unik og smuk kop, “Baileys Cozy Up Cup“ der er håndlavet og skabt til at servere en omgang varm chokolade med Baileys. 

Cozy Up Cup’en vil blive produceret i begrænset antal, og du har en mulighed for at købe koppen hos Holly Golightly enten i deres fysiske butik eller i deres webshop for kr. 300,- pr. stk.

Inspiration fra @juliemarieeats på en dejlig kop varm chokolade-opskrift får du lige herunder:

240 ml mælk
40 g mørk chokolade, 60%
10 g hvid tahin (pasta af ristet sesamfrø)
40 ml Baileys Chokolat Luxe

Varm mælk, chokolade og den hvide tahin i en lille gryde. Rør det rundt med et piskeris, indtil det begynder at boble og chokoladen er smeltet sammen mælken. Hæld Baileys Chocolat Luxe i din yndlingskop og tilsæt den varme chokolade. Rør det sammen. Afslut med lidt flødeskum og pynt med chokolade fnug og kakaopulver.

En anden lækker signaturdrink fra Baileys, blev introduceret for 2 år siden – Læs med her 👉 – Baileys med en ny juletradition – Chokolade Rensdyr

God jul og husk at alkohol bør nydes med omtanke

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *