Baileys med en ny juletradition – Chokolade Rensdyr


Baileys Chocolate Reindeer ny juletradition Juledagene nærmer sig med meget hastige skridt, og Baileys vil nu gerne sørge for, at du kommer til at nyde den en tand ekstra 🎄 🥃

En signaturdrink fra Baileys som serveres i et chokolade rensdyr er blevet til en helt ny juletradition og kaldes for ‘Baileys Chocolate Reindeer’, som du kan tilpasse helt efter din egen smag.

Baileys Chocolate Reindeer ny juletradition Fra 30. november og resten af julen i Tivoli kan den cremet og velsmagende likør nydes hos Baileys Treatmas Bar på Gemyse – Prisen for et sæt er kr. 75,- 

Baileys Chocolate Reindeer helt ny juletradition Sådan kan én Baileys Chocolate Reindeer nydes. Knæk toppen af chokolade-rensdyret og fyld din yndlings Baileys i*. Top den med flødeskum og med dine yndlings topping til dekoration.

Lyder det ikke lækkert? 😍

Jeg var inviteret til et “Tyvstart” arrangement hos Gemyse og fik selv lidt inspiration til at lave min egen personlige Baileys Chocolate Reindeer. * Vi kunne vælge mellem 3 forskellige Baileys, den klassiske, Chocolat Luxe og den laktosefri med mandel. Herunder kan i se min kreative udfoldelse.

Baileys Chocolate Reindeer ny juletradition

Husk at alkohol bør nydes med omtanke ❗

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *