Ny SUV fra Aston Martin DBX, vil også lege med


Aston Martin DBX, første SUVSå oprandt dagen, hvor endnu et af de store bilmærker kunne løfte sløret for deres første SUV. Memorer disse 3 bogstaver ”DBX” og husk dem. For de er nu sat på bagsmækken af Aston Martins sidste skud på stammen.

Aston Martin DBX, Aston Martins første SUVEn Aston Martin DBX er ikke kun designet til at tackle terrænet i det engelske højland, men kan skam også sørge for en komfortabel køretur uanset underlaget der køres på. Dette kan yderligere forbedres, med en række luksuriøse tilbehørs- og udstyrspakker så alle typer af købere kan tilfredsstilles.

Aston Martin DBX, bag rattetDBX’en mangler ikke overskud til at vise sig frem. Med en 4 liters V8 motor inklusiv twin turbo løftes motorkraften over 540 hk og et med drejningsmoment på 700Nm er det ingen sag at presse tophastigheden op til hvad som er kendetegnet for en sportsvogn med næsten 300 km/t og DBX’en har ingen problemer med accelerere fra 0 – 100 km/t på 4,5 sekunder.

Aston Martin DBX, luksus SUV fra Aston MartinAston Martin DBX er præget af kvalitet, udsøgt håndværk og komfort som jo altid har været et varemærke for det engelske prestige brand.

Aston Martin DBX, Luksus SUV Prisen i Danmark er endnu ikke kommet frem, men mon ikke at DBX’en sammen med prisen bliver afsløret indenfor de næste par måneder i udstillingsvinduet hos Aston Martin Copenhagen på Strandvejen på Østerbro. Men mit gæt er at vi lander på omkring kr. 1,3 millioner plus diverse afgifter og moms.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *