Nordens Meilenwerk ligger i Vejle og hedder MyGarage


MyGarage - Nordens MeilenwerkSom den store bilentusiast jeg er, bliver jeg altså også nødt til at slå et slag for Nordens Meilenwerk (et indforstået kendt sted for bilnørder i Tyskland). Beliggenhed i det skønne Jylland.
Efter mit allerførste besøg tilbage i oktober måned, hos et af Danmarks mest omtalte bilhuse MyGarage i Vejle, kan jeg simpelthen ikke skjule min entusiasme for dette sted.
Alt er samlet under et tag, lige fra salg og leasing af luksusbiler, nye som brugte, service, opbevaring af op til 66 superbiler i ‘Gentlemans Garage’ samt et socialt samlingssted for medlemmer og meget meget mere.

MyGarage i Vejle skal bare oplevesEt kig indenfor er et kæmpe must, hvis man er i nærheden af Vejle og bare er en lille smule interesseret i biler af nye eller ældre dato.

MyGarage i Vejle, Nordens MeilenwerkEfter en tur forbi den venlig og imødekommende receptionen, hvor der blev budt på kaffe til spadsereturen rundt i de 4 haller. Kan man sagtens bruge et par timer på at samle appetit til den kommende drømmebil:)

MyGarage, Nordens MeilenwerkOg allerede i den første hal som man træder ind i, er det den før omtalte Gentleman Garage som præger nethinden. Her er hallen er indrettet med specialbyggede glasbokse med plads til 66 biler som fortjener en ekstravagant parkeringsplads og med mulighed for mange fordele med et medlemskab. (Længere nede i opslaget er der mange flere billeder af de lækre biler fra montrene. Jeg havde dog indvilliget i, ikke at fotografere bilerne med nummerplader på – Og en aftale er en aftale👍)

MyGarage i Vejle, Nordens Meilenwerk Efter en meget langsom tur rundt og med risiko for at der højst sandsynligt skulle pudses panderynker af vinduer efterfølgende, begav jeg mig ind i den næste hal som udelukkende bød på en ordentlig mængde salgsklare klassiske biler. En bolchebutik for mange nostalgikere og feinschmeckere som kan huske den tid, da bilerne var moderne.

MyGarage, Nordens Meilenwerk I den tredje hal som jeg springer let og elegant over stod primært biler som var gået i vinterhi samt med nummerplader på. Hvilket som den indgåede gentlemanaftale med MyGarage, får de lov til at hvile i fred uden afsløringer, men kan godt afsløre at der stod et par lækre eksemplar af både italiensk og tysk baggrund.

MyGarage Norden flottest bilhus I den sidste og fjerde hal, bliver jeg blæst bagover af den ene fede ‘tilsalg’- eller ‘leasingbil efter den anden som til sidst kulminere med et festfyrværkeri af luksusbiler som Porsche Carrera GT, McLaren, Rolls-Royce, Aston Martin, Maybach som kun venter på at finde den rette ejer.

MyGarage, Nordens Meilenwerk Tak til MyGarage som gav mig et par gode timer i tørvejr samt en fantastisk rejse rundt blandt alle disse eksotiske biler under et tag.

Se flere billeder fra min hyggetur herunder👇 MyGarage, Aston Martin DBS Superleggera 59 Le Mans Edition 1 of 24 MyGarage, Aston Martin DBS Superleggera 59 Le Mans Edition 1 of 24 MyGarage, Nissan GT-R NismoMyGarage, Aston Martin Vanquish ZagatoMyGarage, Aston Martin Vantage MyGarage, Ferrari 599 GTOMyGarage, Ford GT40MyGarage, Ferrari 458 SpecialeMyGarage, Ferrari MyGarage, Ferrari MyGarage, Pro Sport LM3000MyGarage, Ferrari TestarossaMyGarage, Audi R8 SpyderMyGarage, Lamborghini Huracán PerformanteMyGarage, WaterCar PantherMyGarage, Porsche 911 GTR EVOMyGarage, Porsche 911 TargaMyGarage, McLaren 720S & 600LTMyGarage, McLaren 600LTMyGarage, Nordens bedste bilhus MyGarage, Mercedes-Maybach G650 LandauletMyGarage, MaybachMyGarage, Aston Martin DB11MyGarage, Rolls-Royce DawnMyGarage, Porsche 356MyGarage, Porsche lane

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *