Formel 1 konkurrence – Brasiliens Grand Prix 2019 21

Formel 1 konkurrence BrasilienLøb nummer 20 er sæsonen næstsidste løb og vi skal en tur til samba’ens hjemland Brasilien og rundt 71 gange på Autódromo José Carlos Pace i São Paulo som er den 4,3 kilometer lange bane som de 20 kørere skal forcere. VM-trofæet er jo kommet sikkert i hænderne på Lewis Hamilton, så det er mest de sekundære placeringer som der skal køres om i stillingen. Sidste års løb endte med Hamilton som vinder foran Verstappen og Raikkonen. (konkurrencen fortsætter længere nede)

Lidt inspiration til dine julegaveønsker eller hvis du blot overvejer at forkæle dig med lidt godt fra dit favoritbilmærke

CARE of CARL har lidt lækkert til Aston Martin, Porsche & Ferrari-fans

Men nu velkommen til weekendens Formel 1 konkurrence.

Vores 2 venner fra Haas teamet sluttede begge i top 10 sidste år. Så mon det bliver ligeved og næsten, eller er det weekenden, hvor vi ser point på kontoen?

Så hvis du gerne vi vinde en polo i str. S eller en cap m/diodelys, er det eneste Du skal gøre for at deltage::

¤ Husk at det ville glæde mig meget, hvis du fulgte Bloggen her!

¤ Gæt Kevin’s slutplacering i løbet på søndag samt skriv hvilken af præmierne du kunne tænke dig 👍

OBS !

¤ Gætter du begge Haas-kørernes placering, så venter en ekstra overraskelse til den heldige

Husk jeg skal have dit gæt i kommentarfeltet under indlægget inden løbet starter søndag kl 18.10. 😉

Jeg sætter 1 polo i størrelse L eller cap m/lys sponsoreret af GP Tours på højkant efter eget valg. Skulle der være flere som har gættet rigtig, trækker jeg lod umiddelbart efter løbet blandt de dygtige..