LEGO MASTER for bilentusiaster


Hvis i er tvivl, så er det den originale Lamborghini Sián til højre

Allerede sidste år lancerede LEGO Technic™ en 1:8 model af en Lamborghini Sián til stor glæde for alle Lego-nørderne. Men i går mandag kunne LEGO så dele nyheden om at man sammen med Automobili Lamborghini igen havde bygget i stor skala og havde fremstillet en Lamborghini Sián FKP 37 i skalaen 1:1 altså i naturlig størrelse.

Men tilbage i 2018 kun man første gang se en LEGO-bil i skala’en 1:1 – Dengang var det en tro kopi af en Bugatti Chiron som skabte målløshed. (Se bl.a artiklen om den lille LEGO Bugatti Chiron 1:8)

Den aktuelle LEGO Technic™ Lamborghini Sián FKP 37 er blevet bygget af over 400.000 LEGO klodser og der en anvendt 154 forskellige LEGO Technic™ elementet, hvoraf 20 af dem er specialfremstillet til denne opgave. Det har taget 15 LEGO designere 8660 timer at få Lamborghini Sián’en fra tegnebræt til nu at stå færdig i garagen:) Målene er samme som den originale, altså længde 498,0 cm, bredde 210,1 cm og højden på 113,3 cm samt med en egenvægt på 2.200 kg (som ikke er helt sammenlignelig)

Spændende om LEGO-bilen kommer ud og køre lige som Bugattien – Men regn nu ikke med, at en topfarten på 350 km/t og accelerationen fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder som originalen 😉

Se præsentationen i linket HER!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *