Cars and Coffee hos Olivers Garage 16. maj


Traditionen med at mødes på en parkeringsplads, når man synes at ens bil ikke er alt for værst at vise frem for offentligheden, vinder mere og mere indpas – C&C eller Cars and Coffee hedder dette koncept og går i al sin enkelthed ud på, at en bunke ligesindede bilejere finder, helst en lidt større parkeringsplads og spadsere rundt og sparker lidt dæk samt imponeres af de øvriges lækre biler. Bilerne kan være alt fra de klassiske biler til nyere superbiler men også en større samling af fra eksempelvis en Mini Cooperklubben –

Dette koncept, trækker som regel også en større folkemængde til som ikke har samme slags biler men helt sikkert gerne ville være en del af dem.

Nu har jeg stadig min debut som deltager tilgode i denne disciplin, så derfor må jeg indtil videre, også indtage den lidt mere ydmyge rolle som tilskueren. 

I den netop overstået weekend, nærmere betegnet søndag, var det lidt af en tilfældighed at vi kom trillende forbi Olivers Garage på Strandvejen i Charlottenlund. Her på Arne Jacobsen tankstationen var omkring 20 superbiler mødt op til et af årets første Cars and Coffee – Jeg havde desværre kun små 10 minutter til at nyde de lækre biler inden hustruen og jeg skulle videre i dagens tekst, men jeg nåede da lige at filme lidt derfra, så jeg kunne dele det med jer 👇

Et lille tip til jer derude, så kan der faktisk hver lørdag mellem kl. 10 – 12 opleves klassikertræf hos Olivers Garage. Foruden dette, så er der næsten ikke en ugedag, hvor man ikke kan være heldig at se nogen spændende biler. 

Og skulle Du nu være kørt forgæves, så fortvivl ikke, for Olivers Garage har en megalækker softice – Velbekomme 👌

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.