Hør den vanvittige “One-off” Bugatti Bolide med 1850 hk brøle


Bugatti Bolide
Alle fotos fra NM2255’s YouTube

Bolide er den mest ekstreme Bugatti, der nogensinde er bygget. Det er et engangsprojekt, der blev introduceret tilbage i oktober måned 2020, og er et letvægtsmissil på 4 hjul med en 1850 hestekræfter version af Bugatti’s mestkendte 4 dobbelte turbo W16 motor.  Er vi ikke enig om at det er fuldstændig vanvittigt? 

YouTuberen “NM2255” kom ganske tæt på Boliden ved dette års Milano Monza Motor Show og har skudt ovenstående video af den superfede hyperbil Bolide med de vildest proportioner og aggressive aerodynamiske former. Selvom video er taget i de sene aftentimer er det skønt at komme så tæt på hyperbilen at man kan få alle detaljerne med gennem et kamera. Og tjek lige den unikke x-formede baglygtekonfiguration, som får mig til at tænke på Star Wars “X-Wing starfighter” 👇

Men vigtigst af alt i denne video er, hvordan Bolidens motor lyder. I bliver ikke skuffet, for den lyder meget agressiv – Selv i tomgang som bilen er i det meste af videoen, så lyder den skræmmende – Så forstil dig den på en trackbane for fuld udblæsning😱

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *