Byg din egen Bugatti Chiron


LEGO Technic Bugatti ChironVi har vel alle et lille barn gemt inde i os – Så derfor er det vel ikke helt ude i skoven, at man bliver misundelig på, hvad man ville kunne ønske sig, hvis man selv var teenager i dag.

LEGO Technic Porsche 911 GT3 RSJeg var en tur i den lokale legetøjsforretning fredag aften, for at købe en fødselsdagsgave til mit barnebarn som bliver 4 år i dag (altid i god tid) – Og hvad er det første man støder på i forretningen? En LEGO Technic Bugatti Chiron, pris kr 3.199,- og i udstillingsmontren ved siden af, stod en LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS til kr 1.999,- 

LEGO Technic Bugatti ChironTo megafede superbiler i den virkelige verden. Og absolut ikke værst at have stående på teenageværelset i størrelsesforholdet 1:8

LEGO Technic anno 1980Skruer man tiden tilbage til, da jeg selv var teenager – Så var det ikke de lækre superbiler, som man faldt i svime over. Må sige, at det er sket en del på LEGO Technic fronten. For hvilken bil, gætter i på at inspirationen kommer fra herover? (foto: toysperiod.com) 

LEGO Technic Bugatti Chiron(Foto: LEGO.com) – Kort om LEGO Technic’s Bugatti Chiron projekt: 1. juni i år, kom dette ultimative sportsvogndesign med i LEGO Technic sortimentet. Et samarbejde som man ikke ville tro var muligt. Men ikke desto mere, så kan man nu købe et yderst vellignende eksemplar. Bestående af 3.599 dele heraf en fungerende gearkasse med 16 cylindre, hvor det er muligt at se stemplerne bevæge sig, når bilen kører. Den er beregnet og velegnet til børn over 16 år så yderst tæt på voksen og til en pris af kr 3.199,- 

LEGO Technic Bugatti Chiron(Foto: LEGO.com) – Havde jeg været smart i dag, kunne jeg have købt 3 stk og kun betalt for de 2 stk. Men så skulle de jo ha’ samlet støv i 12 år hjemme hos mig indtil han var gammel nok . Og hvem siger, at en Bugatti Chiron overhovedet er spændende i 2030?

Er du blevet lige så fristet som mig, og måske vil købe den til “sønnike” – Så kan du købe den i linket HER! – Vend lige tilbage med, hvor lang tid det tog at samle den 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *