Den ultimative håndværker mobil


Caterpillar CAT S61 smartphoneDe flest mænd med hang til store maskiner, kender helt sikkert Caterpillar – Det er de kæmpe store gule gravmaskiner, som får os alle til at se ret så små ud når de er i funktion. Men hvad hjælper det, at man er på byggepladsen i sin store gravko og taber mobilen ud af døren ned i den største vandpyt fra 1,5 meters højde, når chefen ringer …….. (Oops – I kan sikkert gætte udfaldet) – (foto: catphones.com)

Caterpillar CAT S61 smartphoneMen vidste du også at Caterpillar fremstiller mobiltelefoner. Det har de faktisk gjort siden 2013. Med et formål for øje, at sikre at ihvertfald håndværkere eller dem som arbejder med en stor risiko for, at en tabt mobiltelefon er lig med en død mobil, IKKE lider den samme skæbne.

Caterpillar CAT S61 smartphoneDeres seneste mobil er modellen CAT S61, den er godkendt efter en amerikansk standard, som betyder at den burde kunne klare et fald fra 1,8 meters højde direkte ned på et betongulv uden at tage skade samt med en IP68- certificering også kan klare at ligge på 3 meter dybt vand (også saltvand) i en time uden at du ikke kan ringe hjem og høre, hvad du skal have til middagsmad. Fik jeg iøvrigt nævnt at den sagtens tåler arbejdstemperaturere på mellem -25ºC til 55ºC

Caterpillar CAT S61 smartphoneAltså en mobiltelefon som burde tiltale de fleste håndværkere uden at du behøver gå ned på udstyr. Mobilen har nemlig en 5,2” skærm, 64 GB hukommelse og mulighed for 2 simkort og ekstra SD-kort, 16 megapixel kamera og 8 megapixel frontkamera. Og hvad siger du til indbygget lasermåler, varmekamera til lokalisering af varmekilder på op til 400ºC, arealudmåling ud fra et billede og en masse andre gode gadget som er velegnet til den udearbejdende mand uden at skulle frygte at CAT S61’en med det kraftfulde batteri på hele 4500 mAh “næsten” aldrig løber tør for strøm.

Mobiltelefonens svar på en schweizerkniv, kan Du  købe hos Dustin.dk for en pris af kr 6.890,- følg linket HER! Hvis du føler dig fristet til en smartphone som kan klare lidt af hvert.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *