Der bliver ikke sparet på krudtet i denne duel 1


Vildeste race mellem LaFerrari og Koenigsegg RegeraTo af tidens mest vanvittige hyperbiler, en Ferrari LaFerrari mod en Koenigsegg Regera slippes løs i det smukke skotske højland i direkte dyst mod hinanden. Og der er altså ingen af de to lækre biler som spare på krudtet for at kommer først gennem de snævrede sving med højlandet i baggrunden.

Der bliver ikke sparet på krudtet, når en Koenigsegg Regera kører race mod en LaFerrari i Skotske højlandHastigheden bliver til tider så voldsom på de kuperede veje, at man bl.a ser at Koenigsegg’en har store problemer med at blive nede på jorden og egentlig hellere vil have et sæt vinger på siden og begynde opstigningen mod skyerne.

Koenigsegg Regera i direkte duel mod en LaFerrariDet ser en smule faretruende ud på flere af strækningerne og jeg tænker, at der køres på grænsen af hvad som er forsvarligt 😱

Men gudskelov er det kun et spil, så ingen mennesker har været i fare under denne hæsblæsende køretur 😉👍

Se selv videoen med de 2 hyperbiler som jeg var tæt på at forveksle med det real life👇

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Der bliver ikke sparet på krudtet i denne duel