Ferrari F8 Tributo med flere heste


NOVITEC forfiner Ferrari F8 TributoNOVITEC har nu også haft den nye smukke Ferrari F8 Tributo gennen deres tuningshal. Dette har bevirket at den allerede højtydende 3,9 liters V8 motor, nu kan præsentere ydeligere 70 heste så den nu lander på en ydeevne på vanvittige 787 hk, og som ydermere giver den tosædet F40 inspireret superbil en tophastighed på over 340 km/t.

NOVITEC tuner Ferrari F8 TributoNOVITEC’s højeffektive udstødningssystem optimerer ikke kun effekt og lyd, men reducerer samtidig også vægten i forhold til den model som Ferrari sender ud via samlebåndene i Maranello.

NOVITEC tuner Ferrari F8 Tributo til 787 hkNOVITEC’s aerodynamiske bodykit er stadivæk under udvikling, så den en endnu ikke en option til F8’eren. Til gengæld er muligheden for at forskønne den med et sæt 21” og 22” hi-tech fælge samt sportsaffjedring, som kan kombineres med et front-løftesystem.

NOVITEC Ferrari F8 Tributo med endnu flere hestekræfter Hva synes i – Skal NOVITEC holde fingrene fra F8’eren og lade den forblive original eller giver de den lige prikken over Ferrar’iet?

Prisen for en fabriksny Ferrari F8 Tributo ligger på lidt over 4,2 millioner danske kroner med afgift – Læg så lige yderligere adskillige 100.000 kroner til forskønnelse hos NOVITEC – Så burde du nu have din drømmebil.

Sæt dine egne krydser på NOVITEC’s ønskeliste i linket 👇

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *