Rimac C_Two til 13,5 mill. kroner smadret


Rimac C_Two snart klar til at blive sat i produktion.Det er meget svært at fjerne blikket fra den nye Rimac C_Two. For når alt kommer til alt, er bilen en utrolig smuk designet elektrisk hyperbil, som kan “spadsere” fra 0-100 km/t på under 2 sekunder og ramme en tophastighed på 415 km/t. Men når det kommer til Rimacs seneste C_Two-test, vil du nok hellere kigge væk.

Det skyldes, at C_Two er gået videre til crashtestfasen af ​​dens udvikling. Og mens nogle af disse test finder sted i den virtuelle verden, udfører virksomheden også virkelige verdenstest med sin rene elektriske rival til Bugatti Chiron.

Rimac har udgivet en teaser-video, der viser alt, hvad der sker i forbindelse med crashtesten af ​​C_Two inden et globalt salg. Videoen viser egentlig ikke, at C_Two bliver smadret, men den indikere i klippet, at den elektriske hyperbil til $ 2 millioner dollars (omregnet til ca. 13,5 mill. DKK) ender sine dage i en den faste barriere. Resultatet er nok ikke særlig smukt.

Rimac C_Two crashtestet deres rene elbil til 13,5 millioner danske kronerSelvom resultatet af crashtestene aldrig er smukke, så har resultaterne af C_Two været ganske positive. Rimac udtaler, at C_Two’en med de 1.914 hestekræfter har bestået første runde af crashtesten med bravour.

Det er en ekstremt positiv historie i betragtning af Rimac’s forhistorie af crash. Hvem husker ikke, afsnittet af “The Grand Tour” tilbage i 2017, hvor Richard Hammond bliver hårdt kvæstet, da han i en Rimac Concept_One, altså C_Two’s forgænger, kører af vejen og bilen bryder herefter i brand – Hammond selv undslipper gudskelov i sidste øjeblik.

Rimac C_Two er allerede udsolgt Når C_Two har gennemgået samtlige sikkerhedstest, er den planlagt til salg i løbet af 2020. Som tidligere nævnt vil startprisen for en C_Two begynde ved $ 2 millioner, og den gennemsnitlige køber har allerede tilføjet for $ 600.000 valgfri ekstraudstyr. Men selv, hvis du har de $ 2,6 mio. (Svarende til næsten 17,7 mill DKK) liggende på bankkontoen, så kan du godt glemme alt om at købe en af de 150 eksemplarer, der er planlagt til at blive fremstillet  – For de er allerede solgt på forhånd.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *