Nyhed – Vild Ferrari F8 Spider med 710 hk


Ferrari F8 Spider nyhed Breaking News foranledes man næsten til at skrive. For her kommer endnu en skøn nyhed fra Ferrari. Denne gang er det deres 2020 F8 Spider, altså den åbne version af bilfabrikantens nyeste V8 superbil, F8 Tributo. Den har samme fantastiske twin-turbo motor, og med al den motorkraft som man kan forvente af en Ferrari med centermotor. Og som ydermere ser fabelagtig ud.

Ferrari F8 Spider med 710 hestekræfterFerrari påstår, at på trods af det nye design og tilføjede tech, er F8 Spideren omkring 20 kilo lettere end sin forgænger, 488 Spider, og kun 20 kilo tungere end baneraceren 488 Pista Spider. Motoren som er den samme som i Pista’en, yder 710 hestekræfter ved 8000 o/min og med et drejningsmoment på 770 Nm ved kun søle 3250 o/min. Alle de mange kræfter sendes vane tro til baghjulene via en syv-trins dobbelt kobling gearkasse. Ferrari oplyser, at denne sammensætning af motorydelse er i stand til at få bilen flyttet fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og 0-200 km/t på blot 8,2 sekunder. Tophastighed er 340 km/t.

Ferrari F8 Spider Ligesom med F8 Tributo, kommer F8 Spider spækket med al Ferrari’s nyeste teknologi, herunder en elektronisk differentieret begrænset glide og selskabets “side slip control”, der muliggør en kontrolleret drifting. Der er også “Ferrari Dynamic Enhancer”-systemet, der justerer bremsetrykket ved hver enkelt kaliber for bedst muligt at optimere trækkraft ind og ud af hjørner.

Ferrari F8 Spider Som enhver ny Ferrari, er F8 Spideren tilgængelig med fabrikkens syv-årige vedligeholdelsesprogram, og som navnet antyder, dækker alle de regelmæssige vedligeholdelsesdetaljer i de første syv år af bilens levetid. Hvilket må siges at det perfekte supplement til dem, der faktisk også kører deres biler regelmæssigt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *