Bugatti har en nyhed med til The Quail


Ved Monterey Car Week sidste år afslørede Bugatti en bil, som meget få mennesker forventede: Divo’en (se billedet ovenfor), en 6 millioner dollars begrænset version af Chiron specialdesignet til track.  Nu ser det ud til, at Bugatti har en ny overraskelse i ærmet til os på Monterey i år. (Foto: Bugatti)

For et par dage siden kunne man læse hos TheSupercarBlog.com, at Bugatti ville afsløre en ny ultra-begrænset bil under Monterey Car Week her i 2019. Denne påstand er nu bekræftet gennem en talsmand fra Bugatti:

“Som vores præsident, Stephan Winkelmann, har lovet mange gange tidligere, vil vi have to nyheder til vores kunder, fans og medier hvert år. Den første i 2019 var La Voiture Noire i Genèves internationale motor show i marts, den anden vil  blive vist på The Quail til august. Vi vil ikke ud med mere indtil premieren “

The Quail er en af ​​flere bil show som afholdes i Monterey i løbet af bil-ugen.  Så grundlæggende, ja, så vil Bugatti helt sikkert bringe noget nyt med til Monterey 2019. Hvad præcis den ting er, er vi ikke sikre på.  Det kunne være en anden mega dyr og begrænset bil som Divo’en eller måske en One-Off som La Voiture.  Eller eller eller det kunne også være noget helt andet 😃

Bugatti har tidligere udelukket at de ville producere en SUV, så det kan næsten med 100% sikkerhed udelukkes. Og sidste gang vi hørte om muligheden for en Bugatti sedan var tilbage i 2016. Så hvem ved det. Vi bliver nødt til at vente til august for at finde ud af det. Jeg håber, du er lige så spændte som jeg er.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *